Betaling achteraf  Altijd een lage prijs  Gratis verzending*

Voordelen van trouwen in de lente

Vier een nieuw begin, ga voor een lente bruiloft en ervaar alle voordelen van trouwen in de lente! 

 De dagen worden weer wat langer, de zon laat zich steeds vaker zien en de tulpjes schieten weer uit de grond. Het is weer lente! Ga voor een voorjaarsbruiloft en geniet van de voordelen van trouwen in de lente, omdat jullie de eerste in het trouwseizoen zijn!

 Het is nog niet zo warm

Een ceremonie in de buitenlucht met 36 graden? Daar worden de gasten vast niet heel blij van. Het klinkt zo idyllisch trouwen in de zomer, maar je loopt het risico op hoge temperaturen. Dit kan voor veel ongemak zorgen, zoals oververhit, zweet en een smeltende taart.. In de lente kan het soms wat fris zijn, maar iedereen is blij om weer naar buiten te kunnen. Met het zonnetje wat zich steeds vaker laat zien, kunnen jullie alle kanten op met jullie outfits en voor de foto’s is het ook ideaal.

 Thema en aankleding

De lente en vaak ook een bruiloft staat symbool voor een ‘nieuw begin’. Hoe tof om dit als origineel trouwthema te gebruiken? De lente leent zich daarnaast voor nog heel veel andere thema’s, zoals een thema met pasteltinten. Of ga je liever voor veel veldbloemen, kleur en romantiek? Kies dan voor het Bohemian thema!

Kies een buitenlocatie waar jullie van de zon kunnen genieten, midden in de natuur. Het lente bruidsboeket kan mooie voorjaarsbloeiers bevatten, waaronder narcissen, hyacinten, tulpen, lelies, madeliefjes of wat te denken van een rustiek veldboeket?

Bohemian-thema-lente-bruiloft

Je bent de eerste in een lange rij…

Iedereen is toe aan weer lekker samen zijn in de buitenlucht na de lange koude, winter. En zeer waarschijnlijk is jullie lente bruiloft het eerste ‘evenement’ op de kalender van jullie gasten. In de zomer is er ieder weekend wel wat: een bbq, een trouwerij, een tuinfeest. Maar in de lente valt dat nog mee en springt jullie huwelijk er helemaal uit. En een ander bijkomend voordeel is dat de gasten nog niet met vakantie zijn en zo gegarandeerd op jullie grote dag aanwezig kunnen zijn!

 The perfect shot is zo geschoten

Met de prachtige natuur in de lente is het geen probleem voor de fotograaf om mooi foto’s van jullie te schieten. Er zijn in de lente veel bloemen en bomen die gaan bloeien en dit levert prachtige plaatjes op. Maak een wandeling met de fotograaf door een weide met veldbloemen of geef elkaar een dikke kus onder een boom vol bloesem. Romantischer kan niet, toch?

Ben jij overtuigd door de voordelen van trouwen in de lente en wil jij er een spetterende bruiloft van maken? Schakel gerust onze hulp in door contact op te nemen! 

2020-03-31T14:35:45+02:0018 maart, 2020|

THE WEDDING COMMUNITY

Wil jij dé perfecte bruiloft plannen? Sluit je dan aan bij onze inspirerende community. Leer, vraag advies, maak gebruik van alle acties en aanbiedingen en deel jouw ervaringen met andere enthousiaste aanstaande bruidsparen en trouwleveranciers.

LOPENDE KORTINGSACTIES

Vaste klanten korting - 10% korting
Maak een account aan en krijg 10% van uw aankoop korting bij een volgende bestelling via ons unieke puntensysteem.

Gratis verzending
Gratis verzending bij een bestelbedrag vanaf € 60,- of meer!