Betaling achteraf  Altijd een lage prijs  Gratis verzending*

De voordelen van ieder seizoen

Hebben jullie al een datum geprikt voor de bruiloft of zijn jullie nog steeds op zoek? De meeste bruidsparen kiezen voor een bruiloft in de lente, maar wat brengt een herfstbruiloft aan voordelen met zich mee en bijvoorbeeld een winterbruiloft? Lees hier de voordelen van ieder seizoen en kijk daarna naar welk seizoen jullie voorkeur uitgaat!

Lente

De lente is meestal nog het favoriete seizoen van de meeste bruidsparen. De dagen worden weer wat langer, de zon laat zich steeds vaker zien en de tulpjes schieten weer uit de grond. Het is nog niet al te warm, maar in de lente heb je het voordeel dat iedereen weer blij is om naar buiten te kunnen. Daarnaast leent de lente zich voor heel veel diverse thema’s. Het staat voor ‘een nieuw begin’ en dit is natuurlijk ook erg passend bij jullie bruiloft. Daarnaast kan je kiezen voor een pastelthema of bohemian thema. Een groot voordeel van een lentebruiloft is dat dit waarschijnlijk het eerste evenement op de kalender is van de meeste gasten. In de zomer is er ieder weekend wel wat: een bbq, een trouwerij, een tuinfeest. Maar in de lente valt dat nog mee en springt jullie huwelijk er helemaal uit. En een ander bijkomend voordeel is dat de gasten nog niet met vakantie zijn en zo gegarandeerd op jullie grote dag aanwezig kunnen zijn!

Zomer

Dit is samen met de lente het seizoen waarin de meeste bruiloften plaatsvinden. En waarom is dat dan? Nou ik kan wel wat redenen verzinnen! Het meest genoemde voordeel is natuurlijk het weer en dit neemt meerdere voordelen met zich mee. Zo zijn de avonden langer licht, kunnen jullie ervoor kiezen om een gedeelte of de hele bruiloft buiten te doen en zijn zonnige foto’s uiteindelijk heel mooi in jullie foto album. Een ander voordeel van trouwen in de zomer is dat alle bloemetjes al in bloei staan. Het laatste voordeel, maar absoluut niet de minste. Wil je nou in de avond dansjes wagen op jullie feest of heb je gewoon last van je schoenen? Twijfel niet, trek de bruidsschoenen uit en ga verder op slippertjes. Past helemaal bij een zomerbruiloft!

voordelen van ieder seizoen | 100% Bruiloft

Herfst

Het grootste voordeel van een bruiloft in het herfstseizoen, zijn natuurlijk de prachtige kleuren die overal te zien zijn. Op je trouwfoto zal dit geweldig uitkomen. Maar wat dacht je ervan om deze kleuren te verwerken in jullie bruiloftsdecoratie? Verder heeft de herfst heerlijk eten van het seizoen. Pompoen bijvoorbeeld, hiermee kun je goed variëren in het diner en de hapjes. Ook qua drank zit je in de herfst goed, dan is het tijd voor een goed glas rode wijn of een heerlijk speciaal biertje. Daar maak je de gasten vast erg blij mee! Verder heb je ook veel geluk wanneer je in de herfst trouwt, want de locaties, catering en andere diensten zijn vaak veel goedkoper dan in de zomer.

Winter

Een winterbruiloft heeft veel meer voordelen dan dat een ieder altijd denkt. Natuurlijk wordt het vaak geassocieerd met kou en slecht weer. Alleen weet je ook dat hier een voordeel aan zit? Je hoeft niet na te denken over een plan B en geen stress vanwege last minute changes. Daarnaast zijn er nog weinig bruidsparen die trouwen in de winter wat ervoor zorgt dat voornamelijk locaties vaak erg leuke winterdeals hebben. Een bruiloft is al duur zat, toch? En dan stopt het nog niet met de voordelen. Wat dacht je van veel legere agenda’s bij zowel de leveranciers als jullie gasten? Doordat er nog steeds meer mensen trouwen in andere seizoenen zijn de meeste leveranciers veelal beschikbaar in de winter. Grote kans dus dat de leveranciers die jullie willen kiezen allemaal nog kunnen op jullie datum. Daarbij plannen ook weinig mensen een vakantie in de winter, waardoor jullie gasten gewoon in het land zijn om jullie grote dag mee te vieren. De laatste voordelen die wij bij een winterbruiloft vinden horen, is dat het vaak voldoet aan de volgende termen knus, romantisch en magisch. Het wordt nu toch wel heel aantrekkelijk hé, trouwen in de winter?

2020-04-12T07:25:43+02:0030 april, 2020|

THE WEDDING COMMUNITY

Wil jij dé perfecte bruiloft plannen? Sluit je dan aan bij onze inspirerende community. Leer, vraag advies, maak gebruik van alle acties en aanbiedingen en deel jouw ervaringen met andere enthousiaste aanstaande bruidsparen en trouwleveranciers.

LOPENDE KORTINGSACTIES

Vaste klanten korting - 10% korting
Maak een account aan en krijg 10% van uw aankoop korting bij een volgende bestelling via ons unieke puntensysteem.

Gratis verzending
Gratis verzending bij een bestelbedrag vanaf € 60,- of meer!