Betaling achteraf  Altijd een lage prijs  Gratis verzending*

Trouwgeloften – Het mooiste cadeau voor jouw lief

Wil jij jouw lief een cadeau geven voor of op de grote dag? Maar heb je geen idee wat? Dan heb je vast nog niet aan trouwgeloften gedacht 😉.

Want “trouwgeloften zijn zooo Amerikaans, dát is niks voor mij”
No way! Tenminste niet als het aan mij ligt. Want trouwgeloften zijn niets anders dan naar elkaar uitspreken waarom je zo verschrikkelijk gek op de ander bent. Het is een momentje van elkaar in het zonnetje zetten en elkaar laten weten waarom je geliefde zo bijzonder voor je is. Een cadeautje in de vorm van pure aandacht.

Jij bent je bruiloft aan het plannen. Heb jij al aan trouwgeloften gedacht? De kans is groot van niet. Want trouwgeloften naar elkaar uitspreken is niet iets wat standaard gebeurd in ons kikkerlandje. Ik hoor vaak: “daar zijn wij Nederlanders toch veel te nuchter voor.” Dus doen we het niet.

JE GEVOEL DELEN
In Amerika hoort het erbij. Daar spreken de meeste bruidsparen mooie woorden naar elkaar uit. Want Amerikaans of niet, dát is wat trouwgeloften zijn. Elkaar laten weten waarom hij of zij bijzonder voor je is.  Want wij als nuchtere Nederlanders kunnen best een voorbeeld nemen aan Amerikanen want die delen hun gevoel een stuk makkelijker dan wij.

En ik ben het met je eens, Amerikaanse geloften kúnnen verschrikkelijk cheesy zijn. Van die über romantische en poëtische zinnen die je nooit zelf kunt bedenken. Voor je gevoel zwaar overdreven en helemaal niet hoe je het in het normale leven zou zeggen.

LIEFDE DIE VONKT
Waarom ik dan wél zo’n fan ben van trouwgeloften? Omdat het voor mij het allermooiste moment van een trouwdag is. Het moment waarop jullie liefde vonkt en gedeeld wordt met iedereen die aanwezig is. Het voelt als een vuurzee van liefde omdat twee mensen elkaar gevonden hebben en intens gelukkig zijn met elkaar.

CADEAU
Door elkaar te vertellen wáárom je van elkaar houdt krijgt je relatie een diepere laag. Want dát je van elkaar houdt is iets wat zeker is, maar wáárom je van je geliefde houdt? Dat is een gevoel. En als je dat gevoel durft te verwoorden geef je je geliefde een groot cadeau. Want hij of zij weet het wel maar horen waarom hij of zij zo bijzonder voor je is, dat zorgt voor intense verbinding. Waar geen ja-woord of ring voor nodig is. Het is het lijntje van jouw hart naar zijn of haar hart. Een onzichtbaar, maar oh zo belangrijk lijntje wat er voor zorgt dat je altijd helemaal jezelf durft te zijn. Geen masker op zet en met alles wat bij jou hoort geaccepteerd wordt. Jouw lief houdt van jou om wie jij bent. Dát is liefde.

INTIEME EN PERSOONLIJKE TROUWCEREMONIE
Dit naar elkaar uitspreken maakt de trouwceremonie persoonlijk en intiem. Juist geen overdreven Amerikaans gedoe. Het is jullie dag, jullie moment en jullie liefde die gevierd wordt. En doe dit vooral op een manier die bij jou past. Gebruik je eigen woorden, geen voorbeelden van internet of zinnen die je nooit gebruikt. Het is jouw gevoel, en als je dat onder woorden brengt wordt jouw trouwgelofte puur, krachtig en liefdevol. Net als echte liefde.

Heb jij trouwgeloften al op je bruiloft checklist staan?

HULP NODIG?
Ik help jou om mooie woorden te vinden die écht zeggen wat jij voelt. Maar wel op een manier dat jij ook 100% jezelf bent. Zodat je, ondanks de zenuwen, een intens mooi cadeau geeft aan jouw geliefde.

Sprankelende groetjes,

Katja Both
De enige trouwgeloftencoach van Nederland &  avontuurlijke trouwambtenaar op gympen

Wil je meer weten? Neem een kijkje op https://www.waaromikvanjehou.nl/schrijfhulp-trouwgeloften of mail mij op katja@waaromikvanjehou.nl

Of ben je op zoek naar een notitieboekje waarin je jouw mooie, persoonlijke woorden kan opschrijven, klik dan hier. 

trouwgeloften

@Samantha Smit Fotografie

WEDDINGMAIL

Geregeld stuur ik mails met bruiloft tips, mijn nieuwste inzichten en inspiratie voor het plannen en organiseren van een bruiloft naar de aanstaande bruidsparen in mijn inner circle. Care to join?

2020-10-06T08:21:33+02:0017 september, 2020|

THE WEDDING COMMUNITY

Wil jij dé perfecte bruiloft plannen? Sluit je dan aan bij onze inspirerende community. Leer, vraag advies, maak gebruik van alle acties en aanbiedingen en deel jouw ervaringen met andere enthousiaste aanstaande bruidsparen en trouwleveranciers.

LOPENDE KORTINGSACTIES

Vaste klanten korting - 10% korting
Maak een account aan en krijg 10% van uw aankoop korting bij een volgende bestelling via ons unieke puntensysteem.

Gratis verzending
Gratis verzending bij een bestelbedrag vanaf € 60,- of meer!