Betaling achteraf  Altijd een lage prijs  Gratis verzending*

De weddingpage voor jullie gasten

Hét aanspreekpunt voor de gasten zijn, is een belangrijk onderdeel van het wedding plannen en ceremoniemeesterschap voor mij. En laten we eerlijk zijn, ik geniet er ook van om in contact te staan met jullie gasten! Toch wil ik natuurlijk dat jullie gasten zo goed mogelijk voorbereid naar de bruiloft komen en vind ik het belangrijk dat als ze vragen hebben direct weten bij wie ze terecht kunnen. Daarom maak ik de weddingpage voor jullie gasten. Een unieke wedding page met alle informatie over jullie bruiloft waar de gasten vier tot twee weken voor de bruiloft toegang tot krijgen.

We vinden het allemaal fijn om te weten wat we kunnen verwachten op zo’n dag, dus ook de gasten. In welke dresscode wordt ik verwacht? Mogen we een speeches geven? Wat zijn de cadeauwensen? Al deze informatie wordt verwerkt in de weddingpage en nog veel meer. Ik heb alle onderdelen van de weddingpage voor jullie gasten op een rijtje gezet. Natuurlijk kunnen we deze naar jullie wensen nog aanpassen!

Voorstelrondje

Wie ben ik nou eigenlijk en hoe de kunnen gasten mij herkennen op jullie grote dag? Dat is natuurlijk wel handig als ik de gastvrouw en vraagbak ben voor jullie gasten. Ik vertel wat mijn precieze rol is en waarvoor ze bij mij terecht kunnen. Zo creëer ik wat meer vertrouwen bij de gasten en leggen we de drempel wat lager zodat ze sneller naar mij zullen komen en jullie echt kunnen genieten op de dag zelf.

De locatie

Het is toch wel leuk om wat extra informatie te krijgen over waar jullie nou gaan trouwen en waarom jullie hiervoor hebben gekozen? Daarom vertel ik altijd wat inhoudelijks, geef ik wat leuke feitjes en weetjes, en vertel ik bijvoorbeeld wat over de geschiedenis van de locatie. Natuurlijk vermeld ik ook nog even de adres- en contactgegevens.

trouwlocatie - 100% Bruiloft

Het programma

Het is fijn voor de gasten als ze in grove lijnen duidelijk hebben hoe het verloop van de dag is. Wanneer kunnen ze eten en drinken verwachten, hoe laat is de ceremonie, en wanneer is er een eventueel rustmoment. Verwacht ik dat ze het programma uit hun hoofd kennen? Natuurlijk niet. Ik ben op de dag aanwezig om de gasten te sturen en aan te geven bij welk onderdeel van het programma we zijn.

Cadeauwens

Het welbekende envelopje is een veel geziene cadeauwens, maar misschien heeft jullie cadeauwens wel iets meer uitleg nodig of wil je de gasten uitleggen waarom jullie kiezen voor een envelopje. Dat kan dan mooi op de weddingpage. Zo hoeft er op de kaart geen lap tekst, maar doen we dit netjes als de kaarten al zijn verstuurd.

Felicitaties

Niet ieder bruidspaar zit meer te wachten op een lange rij gasten die hun felicitaties over willen brengen aan het begin van de feestavond. Sommige gasten kiezen er bewust voor om zelf naar de gasten toe te gaan of om de felicitaties te verspreiden over twee momenten. Dit vermeld ik altijd duidelijk op de weddingpage, zodat de gasten weten wanneer ze een moment met het bruidspaar hebben om de felicitaties en een eventueel cadeau te overhandigen.

Dieetwensen

Ik vraag altijd om mij voor een bepaalde datum de dieetwensen door te geven. Ook prille zwangerschappen e.d. hoor ik dan graag, zodat ik dit tijdig aan de catering kan doorgeven.

eten bruiloft - 100% Bruiloft

Dresscode

Gaan jullie voor black tie of misschien juist wel voor cocktail? Als jullie hebben gekozen voor een dresscode is het natuurlijk wel erg leuk als ook alle gasten zich hieraan houden. Op de weddingpage zal ik vermelden wat de dresscode is en ook kort toelichten wat bij deze dresscode verwacht wordt qua kleding. Zo zijn de gasten goed op de hoogte en kunnen ze op zoek naar iets bijpassends!

Speeches en stukjes

Je houdt ervan of je vindt het verschrikkelijk. De welbekende speeches en stukjes. Juist omdat dit voor iedereen anders is, benoemen we heel duidelijk wat de bedoeling is op jullie bruiloft. En natuurlijk op een leuke en lieve manier!

Foto’s en Social Media gebruik

Jullie als bruidspaar kiezen bewust voor een fotograaf. En het is natuurlijk niet leuk als op alle foto’s van de fotograaf gasten te zien zijn met een telefoon of camera om ook foto’s te maken. De gasten moeten genieten en aanwezig zijn op jullie bruiloft! Ik vermeld daarom altijd even op de weddingpage dat jullie er echt voor zorgen dat alles wordt vastgelegd en dat de gasten lekker achterover mogen leunen en alles op zich af mogen laten komen. Gewoon genieten!

Daarnaast willen sommige bruidsparen de eerste zijn die iets posten op Social Media over hun eigen bruiloft. Logisch toch? Post als gast pas iets van de bruiloft nadat de bruiloft is geweest, of in ieder geval nadat het bruidspaar dit zelf heeft gedaan. Dit zal nadrukkelijk worden vermeldt op de weddingpage! 

Hoteltip

Komen jullie gasten van ver? Dan is het wel fijn als ze een optie in de omgeving hebben waar ze eventueel kunnen overnachten. Ik ga op zoek naar een aantal hotels in de buurt waar jullie gasten zouden kunnen overnachten. Zo is het voor iedereen mogelijk om een borreltje te drinken.

2020-04-12T19:10:44+02:0027 april, 2020|

THE WEDDING COMMUNITY

Wil jij dé perfecte bruiloft plannen? Sluit je dan aan bij onze inspirerende community. Leer, vraag advies, maak gebruik van alle acties en aanbiedingen en deel jouw ervaringen met andere enthousiaste aanstaande bruidsparen en trouwleveranciers.

LOPENDE KORTINGSACTIES

Vaste klanten korting - 10% korting
Maak een account aan en krijg 10% van uw aankoop korting bij een volgende bestelling via ons unieke puntensysteem.

Gratis verzending
Gratis verzending bij een bestelbedrag vanaf € 60,- of meer!