Betaling achteraf  Altijd een lage prijs  Gratis verzending*

Trouwbloemen – Hoe kies je deze uit?

Trouwbloemen zijn niet zo maar bloemen, voor een speciale dag als jullie trouwdag willen jullie verzekerd zijn van kwaliteit.
Vaak wordt er gezegd dat trouwbloemen duurder zijn dan gewone bloemen. Het prijsverschil ligt aan de kwaliteit en verwerking van de bloemen.

Voor een trouwerij worden bijzondere bloemen, zoals bijvoorbeeld grote tuinrozen, droogbloemen of exoten, als protea gekozen. Deze zijn duurder in verband met de herkomst of kweek.

Ook wordt bijvoorbeeld een bruidsboeket geheel anders gebonden dan een standaard bos bloemen.

In trouwbloemen zit veel meer tijd en verwerking.

Welke bloemen kiezen?

Deze vraag is niet 1, 2, 3 te beantwoorden.
Elke bruiloft is verschillend en elk stel heeft andere gedachtes en wensen voor hun trouwerij.

Persoonlijk vind ik altijd belangrijk, blijf bij jezelf. Doe precies dat wat je mooi vind en laat je niet beïnvloeden door familie of vrienden of de net aanwezige trends.

Ben je bijvoorbeeld helemaal fan van een bepaalde kleur of heeft je bruiloft een bepaald thema, neem dit dan ook over voor je bloemkeuze.

Laat je goed beraden door een bruidsbloemist of stylist. Zij weten als geen ander hoe de rode draad door jullie gehele dag te trekken.

Heb je bijvoorbeeld een bruiloft op het strand en ben je helemaal fan van droogbloemen, laat dit dan terugkomen in je algehele styling en bloemen.

De bloemist of stylist kan jullie adviseren en ook nieuwe ideeën inbrengen.

Een goed hulpmiddel voor de bloemstyling is Pinterest. Hier kan je helemaal los gaan met ideeën over je bruiloft. Veel stylisten en bloemisten werken ook met Pinterest en maken voor jullie een eigen moodboard.

Onze eigen bruidsparen ontvangen altijd een stylingplan op maat incl. minimaal een moodboard en gehele uitleg over styling en bloemen. Van te voren bespreken wij jullie wensen en ideeën en zetten deze dan om in de stylingplan.Ook creëren wij eigen ideeën en omzettingen voor jullie grote dag.

Laat je vooral ook meenemen in de inspiratie en creativiteit van jullie stylist en bloemist.
Het is het dagelijkse werk van deze leveranciers om bruidsparen gelukkig te maken.

Willen jullie graag meer weten over het kiezen van jullie bruidsbloemen of algehele styling van jullie bruiloft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Liefs,
Sina

Eigenaresse Exceptional Weddings & Events

Weddingdesign & Weddingplanning

WEDDINGMAIL

Geregeld stuur ik mails met bruiloft tips, mijn nieuwste inzichten en inspiratie voor het plannen en organiseren van een bruiloft naar de aanstaande bruidsparen in mijn inner circle. Care to join?

2020-09-17T07:56:17+02:002 oktober, 2020|

THE WEDDING COMMUNITY

Wil jij dé perfecte bruiloft plannen? Sluit je dan aan bij onze inspirerende community. Leer, vraag advies, maak gebruik van alle acties en aanbiedingen en deel jouw ervaringen met andere enthousiaste aanstaande bruidsparen en trouwleveranciers.

LOPENDE KORTINGSACTIES

Vaste klanten korting - 10% korting
Maak een account aan en krijg 10% van uw aankoop korting bij een volgende bestelling via ons unieke puntensysteem.

Gratis verzending
Gratis verzending bij een bestelbedrag vanaf € 60,- of meer!