Betaling achteraf  Altijd een lage prijs  Gratis verzending*

Tips voor buiten trouwen!

Op de achtergrond de vogeltjes die fluiten, de prachtige natuur om je heen en alle dierbaren om je heen. Dit is toch de perfecte setting om elkaar het ja-woord te geven? Heel veel bruidsparen hebben de voorkeur om buiten de ceremonie te houden. Wel zijn er enkele dingen waar je rekening mee moet houden. Daarom een blog met 5 tips voor buiten trouwen!

Goed pad om te lopen voor de gasten

Dit is vooral een erg belangrijk punt voor de vrouwelijke gasten. De vrouwen zullen er alles aan doen om er tip top uit te zien op jullie grote dag. Grote kans dat de meeste vrouwen zullen kiezen voor een schoen met een hak. Houd er daarom rekening mee dat er een goed begaanbaar pad is richting de stoelen waar zij mogen plaatsnemen. Trouwen jullie met als locatie een grote grasweide? Scoor wat houten platen die je dan neer kan leggen als gangpad. Zo blijven alle schoenen mooi in tact.

Plan B

We gaan er vanuit dat de zon hoog aan de hemel staat als jullie elkaar buiten het ja-woord geven, maar dit hoeft natuurlijk niet zo te zijn. Hebben jullie hier al goed over nagedacht? Hebben jullie een leverancier met tenten achter de hand of zorgen jullie er sowieso voor dat er 1 of 2 tenten staan op jullie bruiloft voor het geval dat? Hebben jullie een locatie waarbij buiten trouwen mogelijk is, kijk dan ook altijd goed of er een goede optie bij zit voor als jullie moeten uitwijken naar binnen.

tips voor buiten trouwen | 100% Bruiloft

Apparatuur

Als jullie een grote groep gasten hebben, is het belangrijk dat ook de achterste gasten goed kunnen horen wat de trouwambtenaar en jullie als bruidspaar zeggen tijdens de ceremonie. Ik raad dus aan om dan te kiezen voor een microfoon. Naast een eventuele microfoon is het goed om na te denken over de muziek die jullie hebben tijdens de ceremonie. Zijn er boxen aanwezig of hebben jullie live muziek? Heeft de musici elektriciteit nodig of misschien wel versterkers zodat het beter hoorbaar is? Check dit dus heel goed en overleg dan met de locatie of wat jullie willen mogelijk is.

Omgevingsgeluiden

Als je buiten gaat trouwen, wil je natuurlijk tijdens de ceremonie dat ook de geluiden van de natuur te horen zijn en niet van een festival die iets verderop plaatsvindt. En heb je wel gecheckt of er niet iets verderop een groot meer is waar veel mensen komen pootje baden? Dit leidt natuurlijk erg af van jullie bijzondere moment en de trouwceremonie is toch eigenlijk waar de hele dag omdraait!

Plezier van de gasten

Bijna niemand zal het prettig vinden om een uur lang in de volle zon te zitten, vooral niet in de zomer als de temperatuur soms kan oplopen naar zeker 30 graden. Hebben jullie hier al goed over nagedacht? Het zou toch zonde zijn als de gasten hun aandacht verliezen voor jullie moment door het weer. Is er een schaduwplek waar jullie de ceremonie kunnen laten plaatsvinden of regelen jullie paraplu’s tegen de zon? Maak het de gasten zo aangenaam mogelijk!

2020-04-11T13:59:34+02:0020 april, 2020|

THE WEDDING COMMUNITY

Wil jij dé perfecte bruiloft plannen? Sluit je dan aan bij onze inspirerende community. Leer, vraag advies, maak gebruik van alle acties en aanbiedingen en deel jouw ervaringen met andere enthousiaste aanstaande bruidsparen en trouwleveranciers.

LOPENDE KORTINGSACTIES

Vaste klanten korting - 10% korting
Maak een account aan en krijg 10% van uw aankoop korting bij een volgende bestelling via ons unieke puntensysteem.

Gratis verzending
Gratis verzending bij een bestelbedrag vanaf € 60,- of meer!