Betaling achteraf  Altijd een lage prijs  Gratis verzending*

Tips voor bruid in de lente

Dé perfecte bruid in de lente, dat kan niet anders met deze tips voor bruid in de lente! 

Je wilt als bruid natuurlijk volledig stralen en wij hebben daarom enkele tips voor in de lente op een rij gezet. Misschien wel het leukste onderdeel van de voorbereidingen… de trouwjurk uitzoeken. Een ontzettend spannend moment en je wilt natuurlijk indruk maken op je aanstaande op de grote dag. Het belangrijkste bij een trouwjurk is dat jij je als bruid prachtig voelt en dat het past bij wie je bent. Toch hebben wij nog wat tips voor als je een trouwjurk met bijbehoren gaat uitzoeken voor een lente bruiloft.

Tip 1: Niet helemaal een witte jurk

De lente staat symbolisch voor een ‘nieuw begin’. Dat heeft ze te danken aan alle mooie bomen en bloemen die weer gaan bloeien. De tulpjes schieten uit de grond. Wil je niet gaan voor de traditionele witte jurk? Kies dan voor een veelzijdige jurk met zachte zandtinten of een vleugje pastel kleur. Bij de lente past ook goed een jurk in het bohemian thema. Denk hierbij aan hooggesloten met kanten details, een zwierig exemplaar dat soepel langs je lichaam valt. En omdat het nog wat frisjes kan zijn in de lente is een jurk met mouwtje ook heel tof!

Tip 2: bruidsaccessoires met een kleurtje

En ja, dan mogen de bijpassende sieraden natuurlijk ook niet ontbreken.. Ga voor bruidsaccessoires met een kleurtjes; fris, knallend, licht of zacht. Kijk hierbij ook goed naar het thema van jullie dag en wat hierbij passend is. Misschien wel blauwe oorbellen, of juist fijne gouden kettinkjes. Maak jouw look compleet!

Tip 3: geen hakken, maar comfi schoenen

Typerend voor een lente bruiloft is het trouwen in de natuur. Krijg jij ook al spontaan pijn in je voeten bij het idee dat je op je hakken over het oneffen bospad moet lopen? Kies daarom voor een makkelijk zittende schoen, zoals een muiltje, ballerina of zelfs stoere laarzen. De stoere laarzen zijn erg tof bij het bohemian thema! En zoals hierboven al beschreven, gebruik van kleuren hoort bij een lente bruiloft en kan dus ook bij je schoenen. Hoe mooi om jullie thema ook weer terug te laten komen in je schoenen door bijvoorbeeld te gaan voor een pasteltint? En nog een tip van ons als je toch graag hakken draagt; kies voor 2 paar schoenen. Zo kun je binnen de hakken aan en buiten kun je gaan voor de comfi schoen.

Tip 4: Een vestje of sjaal

Ondanks dat het zonnetje steeds vaker weer te vinden is in de lente, kan het toch vooral in de ochtend en avond nog wat fris zijn. Het is daarom een goed idee om een trouwjurk te dragen in combinatie met een vestje, jasje, poncho of sjaal. Binnen kun je dan gewoon een (strapless) trouwjurk dragen, maar voor buiten neem je iets warmers mee. Niet alleen handig, maar dit staat ook nog eens leuk!

Wordt jij met deze tips dé perfecte bruid in de lente? Volgens ons kan dat niet missen na het lezen van deze blog!

 

2020-03-13T12:28:39+02:0022 maart, 2020|

THE WEDDING COMMUNITY

Wil jij dé perfecte bruiloft plannen? Sluit je dan aan bij onze inspirerende community. Leer, vraag advies, maak gebruik van alle acties en aanbiedingen en deel jouw ervaringen met andere enthousiaste aanstaande bruidsparen en trouwleveranciers.

LOPENDE KORTINGSACTIES

Vaste klanten korting - 10% korting
Maak een account aan en krijg 10% van uw aankoop korting bij een volgende bestelling via ons unieke puntensysteem.

Gratis verzending
Gratis verzending bij een bestelbedrag vanaf € 60,- of meer!