Betaling achteraf  Altijd een lage prijs  Gratis verzending*

6 Handige tips voor jullie lente bruiloft

Hebben jullie ook dat jullie de lente voelen aankomen? Het is een bepaalde geur en gevoel in de lucht. De zon die eindelijk weer warm begint te worden, een frisse bries die overal doorheen waait met de geur van bloemen en het idee dat alles weer gaat beginnen.  Lente is stipt mijn favoriete trouwseizoen! Alleen laten we wel eerlijk zijn, ‘april doet wat tie wil’. Het kan dus ook tricky zijn om in de lente te trouwen, want er is vaak genoeg een regenbuitje gevallen. Maar met een goede voorbereiding wordt je bruiloft een topdag!

Lente tip 1: Zorg voor een Plan B (binnen trouwen)

Hier hebben jullie vast al aan gedacht, maar zorg in de lente voor een plan B. Grote kans dat jullie gewoon buiten kunnen trouwen, maar een regenbuitje gooit al snel roet in het eten. Je kunt kiezen voor een binnen locatie, maar natuurlijk ook voor tenten. Mijn voorkeur gaat uit naar een mooie tent, want zo kun je in de lente toch nog buiten blijven. En zeg nou zelf? Het is toch super sfeervol!

foto-buiten-trouwen

Lente tip 2: Vergeet niet een vestje mee te nemen

Omdat het buiten best een beetje fris kan zijn in de lente, is een trouwjurk in combinatie met een jasje of vestje een leuk idee. Binnen kun je dan gewoon een (strapless) trouwjurk dragen, maar voor buiten neem je iets warmers mee. Niet alleen handig, maar dit staat ook nog eens leuk! En laten we de gasten ook niet vergeten. Zorg ervoor dat ze niet zitten te bibberen tijdens de ceremonie. Zorg voor veel dekentjes en plaats eventueel heaters in de locatie. Vuurkorven is ook een tof idee voor de avond; warm en gezellig!

Lente tip 3: Ga voor vrolijke kleuren

Na de grauwe winter is er een nieuwe, vrolijke tijd aangebroken. Een lente bruiloft vraagt dus om vrolijke en frisse kleuren! We know.. een gewaagde klus, maar het resultaat is het dubbel en dwars waard! Natuurlijk zijn pastelkleuren ook mooi en een prima keuze, zolang het geheel er maar vrolijk uitziet!

Lente tip 4: Kies producten die passen bij de lente

Voor welk seizoen je ook kiest, het is altijd verstandig om te kijken naar producten die bij de tijd van het jaar horen. In de lente kunnen we natuurlijk niet om de bloesem heen. Of je ze nou laat terug komen op de dinertafel, gebruikt als eyecatchers op de ceremonie of gaat voor een locatie vol bomen die in bloesem staan: elke mogelijke vorm is goed voor je bruidsboeket lente… The more, the better! Naast bloemen, kun je ook denken aan fruit als decoratie. Vaak goedkoper dan bloemen en het is ook nog gezond! Hoe leuk om limonade op je bruiloft te serveren met vers fruit voor een verfrissende dorstlesser op een zonnige lentedag? Pak die te gekke grote limonadekannen erbij en maak er een kekke limonadebar van.

Lente tip 5: Ga voor origineel trouwvervoer

Het is natuurlijk nog steeds mogelijk om aan te komen in een flitsende auto.. maar wat dacht je van een fiets? Of een kameel? Of een boot? Of….? Geniet juist van het zonnetje en de vogeltjes die fluiten. Onze tip: decoreer jullie luchtige trouwvervoer met kleurrijke ballonnen, passend bij de stijl van jullie bruiloft.

origineel-trouwvervoer-lentebruiloft

Lente tip 6: De bruidstaart

In de lente is het tof om te gaan voor een frisse en natuurlijk vibe bij de bruidstaart. Er zijn diverse leuke variaties op de bruidstaart, zoals een Naked Wedding Cake, een taart van pannenkoeken of lange vingers met veel fruit. Toch gaan voor een bruidstaart met laagje? Geen probleem, gebruik jullie lentekleuren!

Ook verkocht aan een bruiloft in de lente, maar spar je graag nog even verder over wat ideetjes of wil je dat wij meedenken in passende decoratie? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en we zorgen samen voor dé perfecte bruiloft!

2020-03-31T14:38:36+02:0010 maart, 2020|

THE WEDDING COMMUNITY

Wil jij dé perfecte bruiloft plannen? Sluit je dan aan bij onze inspirerende community. Leer, vraag advies, maak gebruik van alle acties en aanbiedingen en deel jouw ervaringen met andere enthousiaste aanstaande bruidsparen en trouwleveranciers.

LOPENDE KORTINGSACTIES

Vaste klanten korting - 10% korting
Maak een account aan en krijg 10% van uw aankoop korting bij een volgende bestelling via ons unieke puntensysteem.

Gratis verzending
Gratis verzending bij een bestelbedrag vanaf € 60,- of meer!