Betaling achteraf  Altijd een lage prijs  Gratis verzending*

Tips om echt te genieten van de dag!

Je hebt zo toegeleefd naar de grote dag, de bruiloft. Alles tot in de puntjes geregeld en met zorg uitgezocht. Hoe erg zou het dan zijn als je niet eens geniet van de dag zelf? En hoe vaak hoor je dat wel niet? De opmerking; ‘het ging als een roes aan mij voorbij’. Wij hopen dat je er echt ten volste van gaat genieten. En daarom een blog met 5 tips om echt te genieten van de dag!

Kies de juiste ceremoniemeester

Klopt de tafelschikking? Zijn alle ruimtes gereed en voorzien van decoratie? Worden de gasten goed opgevangen? Dit zijn vragen waar jullie je niet mee moeten bezighouden. Jullie moeten genieten van alle voorbereidingen, zoals het aantrekken van de trouwkleding en de visagie. Zorg er daarom voor dat jullie hebben gekozen voor een ceremoniemeester die jullie toevertrouwen met de organisatie van jullie bruiloft. Iemand waarvan jullie zeker weten dat er op alles wordt gelet en het tot in de puntjes verzorgd is. Dit gaat jullie namelijk een stukje ontspannenheid opleveren op de dag zelf.

Willen jullie dat iedereen die jullie erg dierbaar is gewoon kunnen genieten van de dag? Kijk dan eens bij wat ik jullie kan aanbieden als ceremoniemeester en laten we vrijblijvend een gesprek aangaan.

Goede voorbereiding

Je hebt het vast al vaak voorbij zien komen, zorg voor een perfect draaiboek. Dit wordt vaak erg onderschat. Op het moment dat je zorgt voor een waterdicht draaiboek is voor iedereen die helpt bij jullie dag volledig duidelijk wat er moet gebeuren. Hierdoor zal het allemaal in een soepele vibe op elkaar overlopen. Als er onduidelijkheden zijn, weet bijvoorbeeld het personeel niet wat ze moeten doen en zullen ze dit komen vragen en merk je de onrustigheid. Dit kan zorgen voor stress en dat willen we natuurlijk niet op jullie dag!

Besteed dus echt vooraf tijd aan het maken van het draaiboek. Kijk of alle dingen benoemd zijn en laat desnoods iemand ernaar kijken die niet bekend is met jullie bruiloft. Heeft hij nog vragen na het zien van dit draaiboek? Zo creëer je een watervast plan en zal jullie bruiloft vlekkeloos verlopen.

tips om echt te genieten van de dag | 100% Bruiloft

Voldoende tijd inplannen

Er is niks vervelender dan dat je nog lekker met je gasten aan het genieten bent van het diner, maar de avondgasten al op jullie aan het wachten zijn. Plan voldoende tijd in tussen de elementen, zodat je ook echt kan genieten van het moment waar je in zit en niet al met je hoofd bij het volgende element bent.

Een rust moment tussendoor

Je hoort steeds vaker dat mensen de bruiloft verspreiden over twee dagen. Hierdoor is er op beide dagen voldoende tijd voor wat je wilt doen, en kun je in alle ontspannenheid beginnen aan de bruiloft. Daarbij heb je na de eerste dag dat je even alles kan laten bezinken en kan overdenken wat er allemaal is gebeurd. Hierdoor zul je ook weer veel meer genieten van de tweede dag.

Willen jullie toch liever jullie bruiloft op één dag? Plan een moment rust in. Veel bruidsparen doen dit voor of na het diner. Zo kun je samen even achterover leunen en genieten van dat wat al is gekomen en dat wat nog gaat komen. Even een intiem momentje samen er tussenuit om jullie rust te pakken. Zo ben je weer volledig opgeladen voor al het moois wat nog te wachten staat.  

Zorg voor de juiste mensen om je heen!

Natuurlijk is het erg leuk om een feest te hebben met super veel mensen, maar is het je de stress waard? Kijk goed naar jullie gastenlijst en stel er één samen waarbij jullie je op het gemak voelen. Zorg ervoor dat er mensen op jullie bruiloft om je heen zijn waarvan je gaat stralen en niet die spanning oproepen. Maak hierin hele bewuste keuzes!  

2020-04-11T14:10:46+02:0015 april, 2020|

THE WEDDING COMMUNITY

Wil jij dé perfecte bruiloft plannen? Sluit je dan aan bij onze inspirerende community. Leer, vraag advies, maak gebruik van alle acties en aanbiedingen en deel jouw ervaringen met andere enthousiaste aanstaande bruidsparen en trouwleveranciers.

LOPENDE KORTINGSACTIES

Vaste klanten korting - 10% korting
Maak een account aan en krijg 10% van uw aankoop korting bij een volgende bestelling via ons unieke puntensysteem.

Gratis verzending
Gratis verzending bij een bestelbedrag vanaf € 60,- of meer!