Betaling achteraf  Altijd een lage prijs  Gratis verzending*
Contact & over ons2020-07-01T22:07:34+02:00

Contact en over ons

“Elk verhaal is uniek. Jullie zijn uniek. En zo zal jullie bruiloft zijn!”

Wat leuk dat je benieuwd bent wie er schuilgaat achter 100% Bruiloft. Het werk van 100% Bruiloft is zo persoonlijk dat ik het belangrijk vindt dat jullie weten aan wie jullie het toevertrouwen.

Nou ik ben dus Daphne, 25 jaar, en de eigenaresse van 100% Bruiloft. Van jongs af aan droomde ik al van mijn bruiloft en daarin ben ik vast niet de enige.. Op mijn 22ste heb ik een sprookjesbruiloft gehad. Een groot kasteel, veel gasten, een roofvogel die met de ringen kwam aanvliegen, een chocoladefontein en zo kan ik nog wel even doorgaan. Helemaal perfect. Toch? Het gekke (en jammere) is dat ik mijn bruiloft nu heel anders zou doen. Keuzes zou maken die veel meer passen bij mij als persoon en de relatie die ik heb. En met deze wetenschap wil ik mij inzetten om met jullie één van de meest bijzondere momenten in jullie leven ook écht speciaal te maken.

Elk verhaal is uniek, jullie zijn uniek en zo moet ook jullie bruiloft zijn. Dit is hét uitgangspunt van 100% Bruiloft. Of je nou groot of klein trouwt, met heel veel bombarie of juist rustig en intiem, zolang het maar aansluit bij jullie als stel en dat je over 20 jaar nog steeds op dezelfde manier zou willen trouwen!

Stuiterend van de ideeën ga ik vaak de dag door. Een notitieboekje altijd binnen handbereik om de opkomende ideeën op papier te zetten als ik in de wachtkamer bij de tandarts zit of als ik net aardappels aan het uitzoeken ben in de supermarkt. En dan al die ideeën omzetten in daadwerkelijke acties. Oplossingsgericht en in mogelijkheden denken. Gaan met die banaan! En al die ideeën en acties die ik bedenk, gebruik ik in mijn webshop met bruiloftsdecoratie en deel ik in de wedding community.

over ons

100% Bruiloft is een webshop die gericht is op de wensen en behoeften van jullie als bruidsparen. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik ben ermee bezig. Een spel ontwikkelen voor het vrijgezellenfeest, houten trouwkaarten ontwerpen, een handlettering cursus zodat ik producten kan voorzien van mijn unieke handschrift. Iedere dag zet ik mij in om de tofste bruiloftsdecoratie te scoren of om unieke producten te ontwikkelen. Door dicht bij jullie te staan, kan ik veel beter inschatten waar jullie shopwensen liggen en hier op inspelen!

Zijn er producten die je nog mist in de webshop van 100% Bruiloft? Laat het dan weten! Ik zie het als mijn taak om ervoor te zorgen dat het op jouw bruiloft aan niks ontbreekt en zal er dan ook mijn uiterste best voor doen om jullie in alles te voorzien!

En dan nog onze warme inspirerende wedding community. In mijn dagelijks leven vind ik het ontzettend belangrijk dat iedereen kan zijn wie die wil zijn. Ieder mens is uniek en dat is juist wat ik waardeer in een ander. Ik houd daarom van echt in verbinding staan. Dit is een erg belangrijk uitgangspunt van onze community. In de community komen trouwleveranciers en aanstaande bruidsparen samen om ervoor te zorgen dat iedereen dé perfecte wedding krijgt! En dan nog twee eigenschappen waar ik echt niet om heen kan en die ik naar hartenlust toepas bij mijn werk voor de wedding community. Perfectionisme en ordelijkheid. Niet altijd even handig voor mij, maar jullie zullen deze eigenschappen in de community waarschijnlijk wel waarderen!

Als ik niet aan het werk ben, doe ik vaak leuke dingen met Nick (mijn vriend) of met mijn vriendinnen. Een potje poolen, een high wine of een tapasavond. Ik ben er altijd voor te porren!  Naast dat ik mijn leven deel met Nick, is hij ook een belangrijk onderdeel van 100% Bruiloft. Nick is een kei in de technische kant van de webshop en hij ondersteunt bij de grafische vormgeving van producten. Zo knallen we samen om voor jullie dé perfecte bruiloft neer te zetten.

Contact opnemen

Of stel je vragen via WhatsApp. Voeg het telefoonnummer 0623777592 toe aan de contactlijst van jouw smartphone. Dit nummer gebruikt 100% Bruiloft alleen voor WhatsApp. Er kan niet mee worden gebeld.

Door gebruik te maken van communicatie via WhatsApp met 100% Bruiloft geef je aan 100% Bruiloft toestemming om je berichten te sturen via WhatsApp.

THE WEDDING COMMUNITY

Wil jij dé perfecte bruiloft plannen? Sluit je dan aan bij onze inspirerende community. Leer, vraag advies, maak gebruik van alle acties en aanbiedingen en deel jouw ervaringen met andere enthousiaste aanstaande bruidsparen en trouwleveranciers.

LOPENDE KORTINGSACTIES

Vaste klanten korting - 10% korting
Maak een account aan en krijg 10% van uw aankoop korting bij een volgende bestelling via ons unieke puntensysteem.

Gratis verzending
Gratis verzending bij een bestelbedrag vanaf € 60,- of meer!